• Gratis Verzending vanaf 3 mondkapjes

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Dit is het enige echte HKC Haarlem mondkapje,

Het mondkapje is op te halen op de vereniging. (Klik door om de optie afhalen aan te vinken)

Het mondkapje is gemaakt van 100% katoen. Dit wil zeggen dat het mondkapje zelfs met langdurig gebruik comfortabel zal zitten en dat je er gemakkelijk doorheen kunt ademen. Daarnaast hebben de mondkapjes een band van elastiek voor extra comfort tijdens het dragen.

Dit mondkapje is geen medisch mondkapje en heeft geen CE-keurmerk. Het geeft daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor in het openbaar vervoer en voor in de auto. Met deze gezichtsbedekking kan de overdracht van virussen naar anderen worden verminderd. Het materiaal kan gewassen worden tot 60 graden Celsius.

Let Op! mondkapje niet in de droger stoppen.