• Gratis Verzending vanaf 3 mondkapjes

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Het enige echte Bennekomse Mondkapje!

Van ieder verkocht mondkapje gaat er 2. 50 euro naar het KWF!

Het mondkapje is gemaakt van twee lagen stof (geen chirurgisch masker), dat herhaaldelijk kan worden uitgewassen. Het mondkapje is gemaakt van 2 lagen polyester 215 gr/m2. Dit wil zeggen dat het mondkapje zelfs met langdurig gebruik comfortabel zal zitten. Daarnaast hebben de mondkapjes een band van elastiek voor extra comfort tijdens het dragen.

Dit mondkapje is geen medisch mondkapje en heeft geen CE-keurmerk. Het geeft daarom ook niet dezelfde bescherming als medische mondkapjes. We raden daarom aan deze bedrukte mondkapjes alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor in het openbaar vervoer en voor in de auto. Met deze gezichtsbedekking kan de overdracht van virussen naar anderen worden verminderd. Het materiaal kan gewassen worden tot 60 graden Celsius.

Let Op! mondkapje niet in de droger stoppen.